Vacanță activă pentru copiii de la Școala Comunitară a UDTTMR Tuzla

Elevii care frecventează cursurile Școlii Comunitare din cadrul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România, filiala Tuzla, au profitat miercuri, 1 noiembrie, de vacanță și, sub coordonarea profesoarei Meral Gemil, au îmbinat utilul cu plăcutul în cadrul unei scurte excursii la Constanța.

Copiii au vizitat Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” din Constanța, unde au putut afla multe lucruri inedite din istoria României. Cei mici au fost captivați de povestirile însoțitorilor, admirând cu interes exponatele din muzeu. Ora interactivă de istorie a fost urmată de momente de destindere la film. Elevii Școlii Comunitare de la Tuzla au vizionat un film animat care a avut ca temă sărbătoarea de Halloween.

Acțiunea de ieri a fost posibilă grație implicării și ajutorului părinților și având sprijinul Primăriei și Consiliului Local Tuzla.

„Sunt foarte fericită că am reușit să aducem bucurie în sufletele copiilor prin acțiunea de ieri. Am avut, ca și până acum, sprijinul necondiționat al părinților, care înțeleg rostul unor astfel de activități, dar și susținerea administrației locale, care ne-a asigurat transportul. De săptămâna viitoare ne întoarcem în bănci, ne reluăm studiul, atât la școală, cât și la uniune, la cursurile de limba tătară și de mandolină, astfel că am dorit ca cei mici să se bucure de această mini-vacanță și să se întoarcă la școală cu forțe proaspete. Persona, le mulțumesc tuturor celor care mă sprijină în organizarea tuturor activităților care îi au în centrul atenției pe cei mici și îi aștept alături de noi pe toți membrii comunității”, a declarat Meral Gemil, profesor de limba tătară la Școala Comunitară a UDTTMR Tuzla.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.