Ce surprize pregătesc grecii din Constanța pentru Ziua Națională a Greciei

ansamblul elpis (8)Sărbătoarea de Buna Vestire este prilej de dublă sărbătoare pentru greci. An de an, la data de 25 martie, grecii de pretutindeni sunt în sărbătoare, ei marcând, pe de o parte sărbătoarea religioasă, iar pe de altă parte Ziua Națională a Greciei.

Comunitatea Elenă „Elpis” a pregătit o serie de activități cu prilejul zilei de

25 Martie. Sâmbătă, 21 martie, începând cu orele 17,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța va avea loc un spectacol susținut de ansamblurile comunității, precum și de câțiva invitați speciali: Ionuț Galani & Band, Ansamblul Asteria și, în premieră, Ansamblul „Olimpos” al Comunității Elene din Galați. Pentru acest spectacol, biletele se pot procura de la sediul Comunității Elene din Constanța, str. Aristide Karatzali nr. 16, de luni până vineri între orele 10-16.

În cadrul acelorași manifestări dedicate Zilei Naționale a Greciei, duminică, 22 martie, începând cu orele 14,00, în Piața Ovidiu va avea loc un Flash Mob, iar miercuri, 25 martie, începând cu orele 11,00, la Biserica Greacă „Metamorfosis” din Constanța se va oficia o slujbă de pomenire a eroilor martiri din perioada Revoluției de la 1821.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.