Gala participării politice a romilor, la a cincea ediție

NDI-LogoAmbasada SUA la București și Institutul Național Democrat pentru Relații Internaționale (NDI) găzduiesc a cincea ediție a Galei Participării Politice a Romilor. Evenimentul va avea loc joi, 19 martie.

„În fiecare an, în cadrul programului „Participarea civică și politică a romilor” susținut de National Endowment for Democracy, NDI România premiază acele persoane, partide, instituții și organizații care contribuie prin efortul lor constant la creșterea implicării romilor în viața politică românească şi la promovarea pe agenda politică și administrativă a unor soluții în sprijinul comunităților rome”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ambasada SUA la București.

Câștigătorii de anul acesta sunt aleși din categoriile: „Iniţiativa pentru comunitate”, „Primarul comunităţii”, „Politică pentru comunitate”, „Expertiză pentru comunitate”. Se vor mai oferi un premiu special al juriului şi un premiu al NDI.

După cum se arată în același comunicat de presă, vor susține discursuri Debra Hevia, consilier politic al Ambasadei, Florin Manole, preşedinte al Asociaţiei Aleşilor Locali Romi,  şi Alice Pop, director al NDI România.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.