Premiile de Excelenţă „Saladin Agiacai” pentru elevii premianți de etnie tătară şi turcă

afis actiune saladin agiacaiAsociaţia „Saladin Agiacai” cu sprijinul Departamentului pentru Relații Interetnice şi în parteneriat cu Colegiul de Artă „Regina Maria” organizează duminică, 17 februarie, începând cu ora 13,00, în Sala de Festivități a Colegiului de Artă „Regina Maria” din Constanţa decernarea Premiilor de Excelență „Saladin Agiacai”. Evenimentul este la prima ediție și are ca motto: „Cu dragoste și pasiune vei reuși!”.

Cu acest prilej vor fi premiați elevii din comunitatea turco – tătară care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare de matematică.

Inițiativa acestei acțiuni aparține familiei regretatului Agiacai Saladin, fost președinte al UDTTMR în perioada 2004 – 2008. În acest context, organizatorii anunță că sunt așteptați la eveniment membrii comunității turco – tătare, dar și cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe regretatul Saladin Agiacai.

Citeste si...

Un raspuns

  1. Meryem says:

    Elevii premiati din clasele I-VII de la Colegiul Mircea cel Batran , Lic OVIDIUS si LIC TRAIAN, Sc Petre Ispirescu si Sc Gh Titeica au fost insotiti de prof Gache Florian si prof Cristina Vacarescu , inv Radu…cadre didactice minunate si dedicate profesiei de dascal. A fost un eveniment deosebit si emotionant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.