Oaspeți din Turcia la UDTR Techirghiol

O delegație de la Primăria Suleyman Pașa (fostă Tekirdag) – Turcia a efectuat o vizită la Techirghiol cu prilejul Zilelor Orașului, prilej cu care a vizitat și sediul filialei locale a Uniunii Democrate Turce din România.

Președintele UDTR, Fedbi Osman, secretarul general Ervin Ibraim și deputatul Iusein Ibram împreună cu membri ai comunității din Techirghiol au fost, la sfârșitul săptămânii trecute, gazdele delegației de la Primăria Suleyman Pașa din Turcia. La întânirea care a avut loc la sediul filialei UDTR Techirghiol a participat și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu. În cadrul întrevederii, s-a discutat despre posibilitatea inițierii și derulării unor proiecte comune în domeniul educației, culturii și turismului cultural.

De asemenea, atât liderii UDTR, cât și primarul orașului Techirghiol au vorbit despre comunitatea turcă din România și despre proiectele pe care aceasta le derulează permanent, dar și despre buna colaborare pe care membrii comunității o au cu populația majoritară și cu autoritățile locale.

La finalul întrevederii, preşedintele UDTR, Osman Fedbi, le-a înmânat oaspeţilor o plachetă cu însemnele UDTR , cărţi şi dicţionare publicate de uniune.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.