Narcis Cidem Brăslașu, invitată de Maria Băsescu să-și lanseze ultima carte la Cotroceni

Ketty alături de mama ei, care o ajută să-și ducă la bun sfârșit creațiile literare

Soția președintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, s-a aflat astăzi, preț de câteva ore, la Constanța, unde a vizitat-o pe scriitoarea de etnie tătară Narcis Cidem Brăslașu.

Maria Băsescu a profitat de vizită pentru a sta de vorbă cu Ketty, dar și pentru a o invita la Cotroceni, în a doua jumătate a lunii martie, pentru a-și lansa ultima carte în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Poeziei.

Lucrarea „Din suflet pentru suflete” semnată de Narcis Cidem Brăslașu este o antologie de poezie în limbile română, tătară și engleză. Cartea reunește peste 20 de poezii, selectate din volumele de până acum ale tinerei tătăroaice, și ea nu a fost încă prezentată publicului cititor. Cartea a văzut lumina tiparului grație sprijinului acordat de Maria Băsescu.

Aceasta nu este prima surpriză pe care soția președintelui Traian Băsescu i-o face lui Ketty. Pe 2 noiembrie 2011, când Ketty a împlinit 30 de ani, a fost invitata specială a Mariei Băsescu la Cotroceni, dar și la Circul Globus, unde artiștii și spectatorii deopotrivă i-au cântat în cor lui Ketty „La mulți ani!”.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.