„Școala de radio și televiziune: Minoritățile în direct” își deschide porțile pentru 50 de tineri

A treia ediție a „Școlii de radio și televiziune: Minoritățile în direct” va începe vineri, 6 octombrie, la București. Proiectul, organizat de Asociația „Rețeaua de cultură” și finanțat de către Departamentul pentru Relații Interetnice – Guvernul României, va reuni și anul acesta 50 de tineri din rândul comunităților etnice din România interesați de domeniul media.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Asociația „Rețeaua de cultură”, proiectul „Școala de radio și televiziune: Minoritățile în direct – III” vizează organizarea de seminarii și ateliere privind formarea celor 50 de participanți. Aceștia vor fi inițiați în tehnica de realizare a unor materiale radio și tv, de la ideea de concepere, documentare, structurarea informației, construirea unui text, filmarea sau înregistrarea propriu-zisă, prelucrarea și aranjarea materialelor din punct de vedere tehnic, precum și difuzarea acestora.

Partenerii evenimentului sunt: Societatea Română de Televiziune, Centrul Rus de Știință și Cultură, Departamentul Mass-Media al Partidei Romilor, TNT Studio, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București.

Proiectul se va încheia luni, 9 octombrie.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.