Sâmbătă, 15 octombrie, localitatea Măcin din judeţul Tulcea va deveni capitala dobrogeană a artei culinare turceşti. Aproximativ o sută de feluri de preparate culinare specifice bucătăriei turceşti vor fi pregătite de femeile de etnie turcă din Constanţa, Tulcea, Mangalia, Brăila, Galaţi, Medgidia, Cernavodă, Hârşova, Cobadin, Fântâna Mare, Măcin, Isaccea şi Babadag. Cele mai reuşite mâncăruri şi produse de cofetărie şi patiserie vor fi premiate de organizatori. Festivalul este organizat de Uniunea Democrată Turcă din România şi se înscrie în seria de proiecte de promovare a tradiţiilor turcilor dobrogeni.
Citeste si...
- Urmatorul articol Lansare de carte la UDTTMR – „Tătarii”, de Güner Akmolla
- Articolul precedent Comedia rusească „Şîrli – Mîrli”, în premieră la Constanța
- Coman Sorin Septimiu spune:O initiativá buná ptr Constanta!
- Interetnica spune:
- Manolache Gheorghe spune:
- S-a întâmplat în 5 iulie 2010 - ..:: Radio Jurnal Spiritual ::.. spune:
- Güner Akmolla spune:
- Aledin Amet Ambasada SUA la Bucuresti Ambasadorul Republicii Turcia la Bucure?ti Ankara anul nou chinezesc armeni Ates Casimceali centrul cultural turc yunus emre constanta Centrul Cultural ”Yunus Emre” comunitatea elena elpis Constan?a Consul General al Republicii Turcia la Constanta Cr?ciun crimeea deputat UDTTMR evrei Fusun Aramaz Geamia Hunchiar Gelil Eserghep greci kino+ Kurban Bayram lansare carte limba turc? Medgidia minoritati etnice Muftiatul Cultului Musulman din Romania Muftiu Muurat Iusuf Prefect Claudiu Iorga Palaz Ramazan Bayram Romania rusi lipoveni t?tari tatari turci Turcia UDTR UDTTMR UDTTMR Medgidia Uniunea Armenilor din Romania universitatea ovidius Varol Amet Yunus Emre ziua limbii turce Ziua Na?ional? a Turciei