50 de burse la o universitate din Turcia pentru tineri din Medgidia

O delegație de profesori de la Universitatea „Çanakkale” din Turcia se va afla în perioada 27 – 30 iunie la Medgidia pentru a prezenta tinerilor de aici oferta educațională pentru anul universitar 2017 – 2018. Toți cei interesați să afle detalii despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un tânăr care vrea să studieze la o universitate din Turcia se pot întâlni cu cei patru profesori de la Çanakkale în perioada amintită la Casa de Cultură „I.N. Roman” din Medgidia.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul de presă al Primăriei Medgidia, pentru anul universitar 2017 – 2018 Universitatea din Çanakkale acordă 50 de burse de studiu pentru tineri din Medgidia. Pe lângă burse, statul turc le mai decontează integral celor 50 de viitori studenți și cheltuielile de cazare, transport și studii.

Acordarea burselor de către Universitatea din Çanakkale este rezultatul discuțiilor purtate în urmăc cu câteva luni de primarul Valentin Vrabie cu președintele Camerei de Comerț Locale, cu prefectul și cu primarul orașului Çanakkale.

Çanakkale este un oraș-port de pe coasta asiatică a Strâmtorii Dardanele și are o populație de peste 200.000 locuitori.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.