Fotbaliști de la diferite comunități etnice s-au reunit în cadrul celei de-a doua ediții a Campionatului „Dobrogea fair-play” (galerie foto)

Asociația „Viitorul Orașului Tău” a organizat duminică, 24 iunie, la Baza Sportivă „Neptun”, cea de-a doua ediție a campionatului de fotbal „Dobrogea fair-play”. Competiția a reunit peste 40 de amatori ai sportului rege reprezentanți de la diferite minorități etnice din Dobrogea.  În urma confruntării de pe teren, pe locul 6 s-a clasat echipa românilor, locul 5 a fost ocupat de tătari, locul 4 a revenit marocanilor, locul 3 a fost adjudecat de greci, pe locul 2 au urcat rușii-lipoveni, iar locul 1 a fost ocupat de turci. Competiția își dorește să îi aducă an de an laolaltă pe cât mai mulți membri tineri ai comunităților etnice, promovând astfel buna înțelegere și tradiționalul model interetnic dobrogean.

Asociația „Viitorul Orașului Tău” a desfășurat, în ultima perioadă, o serie de activități sportive. În urma unei campanii de strângere de fonduri, membrii asociației au donat echipamente sportive celor patru centre de plasament din orașul Constanța. Copiii s-au bucurat de mingi de volei, baschet, handbal, rugby, fotbal și rachete de tenis, badminton și ping-pong. De asemenea, prin bunăvoința unui absolvent de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Horia Radu, ONG-ul a invitat băieții din centrele de plasament să participe la antrenamente gratuite de fotbal, stimulând astfel sportul și spiritul de echipă.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.