Târgul de binefacere al consulatelor și prefecturii, în casă nouă

Târgul se organizează de data aceasta în Sala „Remus Opreanu” a Prefecturii

Pregătirile pentru cea de-a cincea ediție a târgului de binefacere organizat de consulatele țărilor cu reprezentare la Constanța, Asociația Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea și Instituția Prefectului Județului Constanța au intrat pe ultima sută de metri. Manifestarea va avea loc duminică, 11 decembrie, între orele 11,00 și 16,00, de data aceasta fiind aleasă ca loc de desfășurare, în premieră, Sala „Remus Opreanu” de la Prefectură.

Și de această dată, vor fi expuse și comercializate produse tradiționale, specifice fiecărei țări expozante, nelipsite fiind delicioasele preparate culinare. De asemenea, nu vor lipsi produsele de artizanat, suvenirurile, dar și pliantele de promovare.

Târgul de binefacere, inițiat în urmă cu patru ani de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța, s-a bucurat la fiecare ediție de un interes deosebit. Și anul acesta, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța va avea alături atât Asociația Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea, dar și organizațiile de femei de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și Uniunea Democrată Turcă din România.

Vor fi puse în vânzare și bilete la tombolă, banii încasați din vânzarea acestora, precum și din vânzarea produselor expuse la standuri, urmând a fi destinați unor proiecte caritabile.

Sunt așteptați toți cei care doresc ca acum, în prag de sărbători, să-și achiziționeze obiecte specifice unor altor culturi decât cea proprie, ajutându-și astfel și semenii.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.