Noutăți la Școala Comunitară a UDTTMR în anul școlar 2016 – 2017

afis-scoala-comunitara-2016Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează sâmbătă, 24 septembrie, ora 10,00, deschiderea oficială a cursurilor Școlii Comunitare. Evenimentul va avea loc atât la sediul central al UDTTMR (Constanța, str. B.P. Hașdeu nr. 53), cât și în filialele uniunii în cadrul cărora se vor susține cursuri.

Pentru anul școlar 2016 – 2017, filiala Constanța a UDTTMR vine și cu noutăți în ceea ce privește oferta educațională. Pe lângă cursurile de limba tătară, limba engleză, limba germană, matematică, creație artistică, începând de anul acesta filiala organizează și cursuri de fizică și chimie, destinate elevilor din calsele IX – XII, în vederea pregătirii acestora pentru examenul de bacalaureat și pentru admiterea la facultate.
Înscrierile se pot face în perioada 19 – 24 septembrie, la sediul central al UDTTMR sau la sediile filialelor.

Cei care doresc să se înscrie la cursurile organizate în cadrul Școlii Comunitare a UDTTMR trebuie să completeze o cerere tip care se găsește la sediul UDTTMR și să prezinte o copie după certificatul de naștere / cartea de identitate.
Toate cursurile sunt gratuite!

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.