Festivalul Filmului rusesc „KINO+” vine la Mangalia

afis-kino-plus-bacauÎn perioada 10 – 16 martie, la Mangalia va avea loc Festivalul Filmului Rusesc KINO+. Evenimentul este organizat de Comunitatea Rușilor-Lipoveni din România, filiala Mangalia, în colaborare cu Primăria Municipiului Mangalia și Consiliul Local Mangalia.

Deschiderea oficială va avea loc duminică, 10 martie, la ora 18,00, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Mangalia, în cadrul primei seri participanţii având ocazia să afle mai multe informaţii despre comunitatea ruşilor-lipoveni din România, începând de la aspecte istorice până la cele legate de tradiţii. În foaierul Casei de Cultură din Magalia va fi amenajată şi o expoziţie cu obiecte tradiţionale, specifice etnicilor ruşi-lipoveni.

La eveniment vor participa reprezentanți ai CRLR București și ai administrației locale, invitați din mediul artistic, scriitori, cadre didactice și iubitori ai filmului rus.

Proiecțiile vor avea loc în perioada 10-16 martie 2013, începând cu ora 18.00, în sala Casei de Cultură a Municipiului Mangalia. Intrarea este liberă.

Primul film prezentat în cadrul ediţiei de anul acesta este „Efect de seră”.

Tot în deschiderea festivalului de anul acesta vor avea loc mai multe momente artistice susținute de artiști din Mangalia.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.