Festivalul de Artă culinară turcească, la a VI -a ediţie

Sâmbătă, 15 octombrie, localitatea Măcin din judeţul Tulcea va deveni capitala dobrogeană a artei culinare turceşti.  Aproximativ o sută de feluri de preparate culinare specifice bucătăriei turceşti vor fi pregătite de femeile de etnie turcă din Constanţa, Tulcea, Mangalia, Brăila, Galaţi, Medgidia, Cernavodă, Hârşova, Cobadin, Fântâna Mare, Măcin, Isaccea şi Babadag. Cele mai reuşite mâncăruri şi produse de cofetărie şi patiserie vor fi premiate de organizatori. Festivalul este organizat de Uniunea Democrată Turcă din România şi se înscrie în seria de proiecte de promovare a tradiţiilor turcilor dobrogeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.