Directorul de la „Yunus Emre”, în vizită la „American Corner”

Directorul Hașim Koç și Claudia Baicu

Directorul Centrului Cultural Turc „Yunus Emre” Constanța, Hașim Koç, a fost, săptămâna trecută, oaspetele Centrului Cultural „American Corner” de la malul mării. Vizita la „American Corner” s-a înscris într-o acțiune mai amplă de stabilire a unor relații de colaborare și comunicare cu omologii săi de la Constanța, derulată de directorul Hașim Koç, de la venirea sa la post în țara noastră. La „American Corner”, directorul de la „Yunus Emre” a purtat discuții cu coordonatorul centrului, Claudia Baicu, gazda prezentându-i oaspetelui turc dotările centrului și activitățile derulate la mal de mare. Odată ajuns în centrul universitar „Ovidius”, unde își are sediul și Centrul Cultural „American Corner”, Hașim Koç a avut întâlniri și cu decanul Facultății de Litere, prof. univ. dr. Adina Ciugureanu. De asemenea, vizita a continuat la Biblioteca Universității „Ovidius” din campusul nou, unde directorul de la „Yunus Emre” a fost întâmpinat de bibliotecar Camelia Clichici.

După vizita la „American Corner”, directorul Hașim Koç intenționează să-i cunoască și pe reprezentanții Centrului Cultural „Confucius”.

Pe parcursul vizitei, directorul de la „Yunus Emre” a fost însoțit de primul coordonator al „American Corner” la Constanța, Senia Resul.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.