Condiții de înscriere la cursurile de limba turcă

Centrul Cultural ”Yunus Emre” din Contanța are sediul pe str. Mihai Eminescu nr. 2

Centrul Cultural ”Yunus Emre” Constanța își va deschide porțile săptămâna viitoare și pentru cei interesați să învețe limba turcă. Luni 24 octombrie vor începe cursurile pentru care vineri, 21 octombrie, la ora 19,00 și sâmbătă, 22 octombrie de la ora 12, la sediul centrului se vor organiza testări pentru repartizarea pe grupe. Pentru înscriere, cei interesați trebuie să completeze un formular care poate fi găsit la sediul centrului sau poate fi solicitat prin email, la adresa kostence@yunusemrevakfi.com.tr. La testare, cursanții trebuie să aibă asupra lor două fotografii și un act de identitate. De asemenea, înainte de a se prezenta la testare, cursanții trebuie să achite contravaloarea modulului de curs, respectiv 50 de euro, în contul centrului, la Credit Europe Bank – București, Turkish Embassy – Cultural Section

RO28FNNB000101040662EU03.

Un curs este structurat pe cinci niveluri, iar fiecare nivel este format din două module. Fiecare modul este format din 72 de ore, iar costul unui modul este de 50 euro, în timp ce manualul de curs este 20 de euro.

Pentru a putea intra la examenul final, cursanții sunt obligați să participe la minim 70% din orele de curs. La încheierea modulului, se va susține un examen. Pentru a promova la urmatorul modul, cursanții trebuie să obțină minim 60 de puncte din 100.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.