Ambasada SUA la București a desemnat primul antreprenor de succes din 2015

Sursa foto: www.wall-street.ro

Sursa foto: www.wall-street.ro

În urmă cu câteva zile, Ambasada SUA la București a desemnat „Antreprenorul lunii ianuariei”. Este vorba despre „Senator Wine” (SC Senator Prodimpex SRL), un producător de vinuri românești, cu sediul în Focșani, județul Vrancea.

La sfârșitul anului trecut, Ambasada SUA la București a lansat proiectul „Antreprenorul lunii”. Pe parcursul anului 2015 Ambasada SUA va premia în fiecare lună câte un antreprenor de excepție. „Scopul proiectului este promovarea antreprenorilor din toate sectoarele economiei româneşti, indiferent în ce localitate îşi desfăşoară activitatea”, s-a arătat într-un comunicat de presă.

Îi aplaud pe toţi antreprenorii care muncesc neobosit în România şi continuă să-şi transforme visurile în realitate. Ei sunt viitorul României. Pe măsură ce România continuă să crească şi să se dezvolte, va avea nevoie de antreprenori care să înfiinţeze noi companii, să le adapteze şi să le reformeze pe cele vechi şi să conducă ţara spre viitor. Proiectul «Antreprenorul lunii» este felul nostru de a le acorda recunoaştere extraordinarilor antreprenori români. Ne dorim să evidenţiem antreprenori din toate sectoarele economiei româneşti, de la turism la agricultură şi sănătate. Vom explora toate regiunile acestei minunate ţări prin acest proiect, de la proiecte de ecoturism în Munţii Carpaţi până la producători de înaltă tehnologie din Iaşi”, a explicat Însărcinatul cu afaceri a.i., Dean Thompson, la lansarea proiectului.

Înscrierile au început încă de la sfârșitul anului trecut și durează până pe data de 30 noiembrie 2015. Antreprenorii se pot înscrie personal sau pot fi înscriși de alte persoane. Pentru a deveni eligibili, cei interesați să se înscrie sau să facă propuneri trebuie să trimită la adresa RomanianEntrepreneur@state.gov următoarele detalii : numele persoanei care face nominalizarea, orașul, adreaa de e-mail sau nr. de telefon, numele antreprenorului (dacă este diferit de cel al persoanei care face nominalizarea), orașul, adresa de e-mail sau nr. de telefon, tipul de afacere, anul înființării, pagina web a afacerii, de ce este această afacere specială sau inovativă (max. 1000 de caractere) și ce aduce această afacere comunității în care funcționează (max. 1000 de caractere).

Pentru actualizări şi informaţii cei interesați pot urmări şi pe Facebook, la facebook.com/bucharest.usembassy, şi pe Twitter, la @AmbasadaSUA.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.