30 de copii de la Școala Comunitară a UDTTMR au participat la Fall Festival Costume Party (galerie foto)

DSC_014530 de copii de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România au participat, la sfârșitul lunii octombrie, cu prilejul evenimentului intitulat Fall Festival Costume Party, ajuns la a doua ediție și organizat de Asociația United Hand România în colaborare cu militarii de la Black Sea Rotational Force (BSRF – 14). Cei mici au fost provocați la o serie de jocuri și concursuri, timp de aproximativ patru ore ei socializând cu alți copii de aceeași vârstă cu ei și cu militarii americani de la Mihail Kogălniceanu. A fost o experiență de neuitat pentru micuții membri ai comunității, care au apreciat-o drept un prilej de a interacționa cu alte culturi, de a cunoaște din tradițiile altora și de a le împărtăși pe ale lor.

Au fost prezenți la Club IDU în stațiunea Mamaia copii care participă la cursurile organizate în cadrul Școlii Comunitare la filialele UDTTMR Constanța și Medgidia.

„Le-am pregătit copiilor multe jocuri, surprize și concursuri special concepute pentru acest eveniment: un concurs în care vom premia cele mai frumoase costume de Halloween și un concurs în care copiii vor trebui să ghicească numărul de bomboane M&M dintr-un borcan. Îi așteptăm pe toți alături de noi, să sărbătorim împreună începutul toamnei“, declara organizatorul petrecerii, Mihaela Buzilă, din partea Asociației United Hands România. Dacă pentru costume s-a făcut jurizarea la nivelul fiecărui grup în parte, cel de-al doilea concurs a fost câștigat de o participantă de la filiala UDTTMR Medgidia, ea aproximând cel mai aproape de adevăr numărul bomboanelor dintr-un borcan M&M.

La finalul acțiunii, cei 30 de copii de la UDTTMR le-au pregătit și o surpriză organizatorilor: ei le-au înmânat atât voluntarilor de la Asociația „United Hands” România, cât și militarilor americani, câte un desen realizat de ei.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.