Comedia rusească „Şîrli – Mîrli”, în premieră la Constanța

Sâmbătă seară iubitorii peliculelor ruseşti din Constanţa, Mangalia, Năvodari şi Ghindăreşti au parte de o comedie spumoasă în regia lui Vladimir Menșov„Şîrli – Mîrli sau Bucluc la indigo”.

Sunteți invitați la o adevărată nuntă ruso-americano-evreiasco-țigăneasco-japonezo-indiană! În program: dezvăluirea unor secrete de familie, întâlnirea a doi-trei (maximum cinci) frați, dispariția și apariția unui diamant uriaș, urmăriri, dans, cântec, schimb de neveste, neutralizarea mafiei, mâncare de varză și aperitive cu carne și cireașa de pe tort – o călătorie în grup în Canare și acordarea titlului de mareșal. Filmul „Şîrli – Mîrli sau Bucluc la indigo” este o producţie din 1995 şi se înscrie în seria filmelor ruseşti prezentate în premieră pe marele ecrane din România cu ocazia desfăşurării Săptămânii Filmului Rusesc şi a Festivalului Kino+.

Și în această seară proiecția va începe la ora 18,00, la sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, precum și la Casa de Cultură din Năvodari și cea din Mangalia și la Căminul Cultural din Ghindărești. Intrarea este liberă.

Citeste si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.